Tietoa

Tietoa ja Taitoa eläinten koulutukseen.

Olen Nina Källi ja olen kouluttanut hevosia ja koiria viimeiset neljäkymmentä vuotta. Olen näyttötutkinnon suorittanut eläintenhoitaja/kouluttaja sekä käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija,( Tampereen yliopisto 2019).

Minulla on ollut ilo ja kunnia saada tutustua monen rotuisiin hevosiin ja koiriin urani aikana. Jokainen yksilö on ollut pala suurta kokonaisuutta.

Nina ja Omat Eläimet,

Itselläni on kaksi hevosta, kuumaverinen tamma Bella ja suomenhevonen Petteri. Nämä viettävät eläkepäiviä kotonani.

Hevos puolella olen tehnyt pitkän uran hevosenhoitajasta tallimestariksi ja ratsuttajasta opettajaksi. Naudat ovat myös käyneet tutuiksi maatalous opintojeni kautta ja olen ollut myös töissä navetassa. Näistä opeista oli suuri apu kun toimin ruotsinkielisen Brusabyyn koulun opettajana eläintenkouluttaja linjan opiskelijoille.

Koirani Knutte ja Robi ovat rodultaan karkeakarvaisia saksanseisojia nuoria hurjia uroksia. Myös edesmenneet koirani Ruffe ja Viivi olivat saman rotuisia. Näitä ennen minulla oli kolme mixiä joissa kaikissa oli metsästyskoira rotuja, näilläkin harrastin kaikenlaista.

Viivi&Minä&Ruffe

Seisojieni kanssa harrastan agilityä joka on meidän ykkös laji. Tämä on mielestäni hieno harrastus joka on sopinut kaikille neljälle seisojalleni, arvokisa tasolle asti.

Harrastamme toki myös muita lajeja kuten canicrossingia, tokoa, flyball, koiratanssia, noutoja ja näyttelyitä.

Koulutukset,

Koulutuksissani eläimen hyvinvointi on aina se tärkein asia. Positiivisen vahvistamisen menetelmät luovat laadukkaan ja eettisesti kestävän pohjan eläimesi koulutukselle ja hyvinvoinnille.

Ole sinäkin edelläkävijä.

Tervetuloa koulutuksiini.

Ilmoittautumiset:
info@klopeti.fi
tai
050 597 0964 / Nina