Tietoa

Tietoa ja Taitoa eläinten koulutukseen.

Olen Nina Källi ja olen kouluttanut hevosia ja koiria yli neljäkymmentä vuotta. Olen näyttötutkinnon suorittanut eläintenhoitaja/kouluttaja sekä käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija,( Tampereen yliopisto 2019).

Minulla on ollut ilo ja kunnia saada tutustua monen rotuisiin hevosiin ja koiriin urani aikana. Jokainen yksilö on ollut pala suurta kokonaisuutta.

Nina ja Omat Eläimet,

Itselläni on kaksi hevosta, kuumaverinen tamma Bella ja suomenhevonen Petteri. Nämä viettävät eläkepäiviä kotonani.

Hevos puolella olen tehnyt pitkän uran hevosenhoitajasta tallimestariksi ja ratsuttajasta opettajaksi/ valmentajaksi. Naudat ovat myös käyneet tutuiksi maatalous opintojeni kautta ja olen ollut myös töissä navetassa.

Koirani Knutte ja Robi ovat rodultaan karkeakarvaisia saksanseisojia nuoria hurjia uroksia. Myös edesmenneet koirani Ruffe ja Viivi olivat saman rotuisia. Näitä ennen minulla oli kolme mixiä joissa kaikissa oli metsästyskoira rotuja, näilläkin harrastin kaikenlaista.

Viivi&Minä&Ruffe

Seisojieni kanssa harrastan agilityä joka on meidän ykkös laji. Tämä on mielestäni hieno harrastus joka on sopinut kaikille neljälle seisojalleni, arvokisa tasolle asti.

Harrastamme toki myös muita lajeja kuten canicrossingia, tokoa, flyball, koiratanssia, noutoja ja näyttelyitä. Näitä tärkeämpinä pidän kuitenkin erilaiset aktivoinnit ja metsäiset lenkit joita teemme päivittäin.

Koulutukset

Koulutuksissani eläimen hyvinvointi on aina se tärkein asia.Hyvinvointi perustuu eläimen lajityypillisiin tarpeisiin ja käyttäytymiseen. Eläimet ovat yksilöitä ja hyvinvoinnin toteutuminen vaatii aina yksilölle sopivan koulutus- ja hoitosuunnitelman.

Koulutuksissani käytän positiivisia menetelmiä jotka perustuvat palkkioihin. Nämä menetelmät ovat tieteellisesti tutkittuja ja eettisesti kestäviä.

Asiakkaitani voin palvella molemmilla kotimaisilla kielillä. Olen täysin kaksikielinen.

Koulutustilat ; Ruffe Areena iso aidattu nurmikenttä, aidattu tarha alue jossa valaistus sekä pienempi lämmin treeni tila.

Voit myös tilata koulutuksiani itsellesi, ryhmälle tai kaveriporukalle.

Kotikäynnit.

Koulutukset myös etänä Teamsin kautta.

Pyydä tarjous info@klopeti.fi

Ole sinäkin edelläkävijä.

Lämpimästi tervetuloa koulutuksiini.

Ilmoittautumiset:
info@klopeti.fi